Over Selectief Hypotheken

Kiezen, kopen, wonen

 

Wij zijn Selectief Hypotheken. De naam zegt het al: wij zijn selectief, omdat wij alleen op die manier jou de duidelijkheid kunnen bieden die je nodig hebt. Zo blijft het kopen van een huis vooral leuk. In andere woorden: kiezen, kopen, wonen. De Start Hypotheek is speciaal gemaakt voor jou: starter op de woningmarkt.

 

Duidelijk en helder

Wij gaan je niet vervelen met allerlei regels, maar zorgen voor overzicht en helderheid. Wij stellen duidelijke voorwaarden aan het afsluiten van de Start Hypotheek en in ruil daarvoor bieden wij je een scherpe rente en betaalbare maandlasten. Jij weet precies hoeveel je kunt lenen, wat voor hypotheek je afsluit en wat je van ons kunt verwachten. Wel zo eerlijk.

 

Snel afsluiten en wonen

Jij weet van te voren exact of de Start Hypotheek voor jou de beste oplossing is en wat wij jou bieden. Daardoor kunnen wij de tijd tussen de aanvraag van de hypotheek en het definitief afsluiten zo kort mogelijk houden. Heb je vragen? Wij zorgen dat je snel het antwoord hebt.

 

Hypotheekadvies

Je kunt de Start Hypotheek afsluiten via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van onafhankelijke financieel adviseurs van Huis & Hypotheek en De Hypotheekshop. Zelf geven wij namelijk geen hypotheekadvies, maar wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt.  

 

Betrouwbaar

Je kunt ons het beste als ‘betrouwbaar’ omschrijven. Dat klinkt saai, maar het draait om jouw huis. De woonlasten zijn één van de grootste, maandelijks terugkomende kosten. Dan wil je toch een geldverstrekker met een goede basis?

 

Selectief Hypotheken heeft alle vergunningen en kwaliteitsgaranties die nodig zijn om in Nederland hypotheken te mogen verstrekken. Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), werken samen met het Bureau Krediet Registratie, steunen de Gedragscode Hypothecaire Financieringen en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

 

  

Heb je een klacht?

Voordat je een klacht voorlegt aan het KiFiD, moet je de volledige interne klachtenprocedure bij Selectief Hypotheken hebben doorlopen. Hier vind je de klachtenprocedure van Selectief Hypotheken. Ben je het niet eens met de oplossing? Dan kun je de klacht voorleggen aan het KiFiD. Selectief Hypotheken is aangesloten onder het nummer 300.015936.